Hvordan stelle frøken Sophie?

Sophie er laget i naturgummi og liker derfor ikke sterk varme. Hun vil bare bli vasket med en fuktig klut og ønsker ikke å bli kokt eller sterilisert.

Da kan hun bli ødelagt. Sophie liker heller ikke å få vann på innsiden. Hun liker derfor ikke å bade. For å unngå å få vann på innsiden, trenger du bare å holde for ventilen når du vasker henne med klut.

 

Kan Sophie gå i arv?

Sophie er laget i et naturlig materiale og akkurat som en smokk så er Sophie av hygieniske årsaker ment å være for ett barn. Det anbefales derfor ikke å arve Sophie. Sett henne heller på hyllen på barnerommet eller lag en fint bilde med Sophie og barnets favorittgjenstander i en fin ramme.

 

Hvem er vi?

Da vi fikk vårt første barn i 2004, ønsket vi å starte en liten nettbutikk som Lene kunne drive mens hun gikk hjemme i permisjon. I begynnelsen tok vi inn barneklær fra Kina, Wales, USA samt bamser fra USA.

Etter vår andre datter kom til verden i 2008 var vi så heldige å få det norske agenturet på den meget berømte sjiraffen Sophie la Girafe. Vi takker våre gode venner Janne og Øyvind som som ga datteren vår Sophie la Girafe i gave og som gjorde at vi fikk øynene opp for denne fantastiske leken. Vi har siden den gang jobbet iherdig med å gjøre frøken Sophie godt kjent for både barn og voksne. I tillegg til nettbutikken jobber vi også som distributører rettet mot norske butikker for barn og småbarnsforeldre.

Vi betjener i dag store deler av Norges barnebutikker/lekebutikker samt apotekkjeden Boots og vi har mange flotte merker å tilby.

Merkene vi fører er alle eksklusive merker og skiller seg ut fra mengden av barneleker og utstyr som finnes der ute. Vi ønsker å føre produkter man ikke finner over alt og som er av meget god kvalitet, samt er sunne og trygge produkter for barnet. Vi er også opptatt av å føre merker av produsenter som er opptatt av miljø, sikkerhet for barna samt de som støtter barn som ikke har det så bra.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger både på nettside og produkter. Ta gjerne kontakt med oss per mail eller telefon dersom dere vil komme med ris eller ros.

Vi håper dere blir like fornøyd med resultatet som det vi er.

Hilsen

Lene Andersen (Daglig leder) og René Ågren

Lykkeland AS

Showrom og kontor: Terminalen 9, 3414 Lierstranda
Mob: 419 22 550
Org.nr.998558026

©Sophie la girafe. Alle rettigheter reservert. Design patent sophielagirafe.fr.

Utviklet av DanielJJ