Stimulerer alle 5 sansene

Sophie la girafe er babyens første leketøy, som appellerer til alle sansene - fra 3 måneder!

Se

I en alder av 3 måneder er det fortsatt begrenset hva babyer kan se, og det kan bare oppleve kontraster. De mørke og kontrastfylte flekkene på kroppen til Sophie la girafe fanger babyens blikk, noe som gjør den til et kjent og beroligende leketøy for barnet.

Lukte

Den spesielle duften av Hevea-treets naturlige gummi gjør Sophie la girafe til et spesielt leketøy som barnet lett kan skille fra andre.

Føle

Følelsen er barnets først møte med miljøet sitt. Sophies myke kropp, så vel som morens hud, setter igang fysiologiske og følelsesmessige reaksjoner i babyen som roer babyen og fremmer velvære

Høre

Den morsomme lyden av å trykke på Sophie la girafe stimulerer barnets hørsel, som senere hjelper det det til å forstå sammenhengen mellom årsak og effekt.

Smake

Sophie la girafe er laget av 100% naturgummi, og fargen er naturlig slik at babyer trygt kan tygge på den. Den myke teksturen og de mange tyggeseksjonene (ører, horn, ben) er ideelle for å lindre såre gommer når de første tennene kommer.

Lett å ta tak i

Sophies form og hennes størrelse på 18 cm er ideell for små babyhender. Hun er veldig lett og har lange ben og nakke som er enkle å gripe for babyen.

©Sophie la girafe. Alle rettigheter reservert. Design patent sophielagirafe.fr.

Utviklet av DanielJJ